Våra systerbutiker:

Prispressade märkesvaror du förvarar i ditt badrumsskåp. Beställ innan 16:00 för leverans imorgon. 30 dagars öppet köp!

Bulldog

bulldog_skincare_for_men
För män av män

Alla Bulldogs produkter har tagits fram från grunden med mäns hud i fokus. Samtliga produkter har utformats för att enkelt och effektivt hantera de specifika problem som drabbar mäns hud. Oavsett om det gäller pH balans, fet eller torr hy finns det ingen anledning att låta rynkorna ta över. Bulldog har lösningen.För det första har män mycket fetare hy än kvinnor, vilket innebär större risk för glansighet, grova porer, acne och andra skönhetsfel. Dessutom har mäns hud ett lägre pH-värde, i genomsnitt pH 4,5. Det innebär att den kan reagera mycket annorlunda på produkter.Alla Bulldog-produkter är fullmatade med essentiella oljor och andra naturliga ingredienser som ger ett överlägset hudvårdsresultat. Våra produkter är alltid helt fria från konstgjorda färgämnen, syntetiska doftämnen och ingredienser av animaliskt ursprung.

Naturliga ingredienser
Det är viktigt att kunna veta vad produkter innehåller och det bör vara lika viktigt även för män att bry sig lika mycket om vad de använder på sin hud som om maten de äter. Alla Bulldogs produkter innehåller en unik blandning av essentiella oljor och andra fantastiska naturliga ingredienser som ger hudvårdsresultat i toppklass. Du hittar aldrig ingredienser som parabener, natriumlauryletersulfat, konstgjorda färgämnen eller syntetiska doftämnen i våra produkter.

Öppenhet och tranparens
Bulldogs hudvårdsprodukter visar exakt vad de innehåller. De tar upp samtliga ingredienser som används i innehållsförteckningen. Dessutom informerar de om var varje ingrediens kommer ifrån och vilken huvudsaklig funktion den fyller i den aktuella produkten.

Pröva Bulldogs serie du med!Bulldog - Hudvårdsprodukter för män

Bulldog är en hudvårdsserie speciellt framtagen för män. Vi har ett komplett utbud av Bulldogs hudvårdssortiment med allt från ansiktsrengöring till after-shave balm och duschgel.

11 artiklar

Minskande ordning
per sida

11 artiklar

Minskande ordning
per sida